Insectenwering

Overroll Interiors biedt diverse "prachtige" interieur oplossingen aan voor het weren van insecten. Hieronder ziet u de verschillende producten. 

Van het voorjaar tot najaar is er niets fijner dan frisse lucht door de deuren en ramen uw woning in te laten stromen. Met ons ruime en diverse aanbod kunt u ongestoord genieten van de buitenlucht terwijl insecten en pollen buiten blijven. Onze horren bieden optimale bescherming tegen insecten, zorgen voor perfecte ventilatie en worden op maat gemaakt. Zo is er altijd de juiste hor voor elk type raam en/of deur in uw woning.

Draai- en pendeldeuren

Onze draai- en pendeldeuren zijn een aanwinst voor het weren van vervelende insecten. De draai- en pendeldeuren zijn van solide materialen gefabriceerd, zodat ze goed tegen een stootje kunnen. 

 

Bekijken

Dakraam rolhorren

De door Overroll Interiors dakraam rolhorren zijn geschikt voor iedere standaard dakraam, zoals die van Velux of Fakro.

Bekijken

Inzethorren

Inzethorren zijn uitermate geschikt voor kunststofkozijnen, maar kunnen zeker ook toegepast worden in houten- of aluminiumkozijnen. De inzethoren zijn makkelijk te demonteren, zodat deze in de jaargetijden wanneer ze niet nodig zijn veilig opgeborgen kunnen worden en niet meer aan weersinvloeden onderhevig zijn.

Bekijken

Plissé Hordeuren

Prachtige Japanse plisséhordeuren met eenvoudige bediening goede afsluiting door middel van borstels. De deuren kunnen in ieder gewenst stand open gezet worden.

Bekijken

Rolhorren

Rolhordeur

Onze rolhorren zijn geschikt voor alle standaard ramen

Bekijken

Schuifhorren

Geruisloze schuifhorren tot een maximale hoogte van 3,0 m1

Bekijken

Horrengaas

Overroll Interiors levert horren met standaard grijs of antraciet gaas, maar ook als u last van hooikoorts hebt, zelfreinigen gaas wilt hebben of huisdieren gaas wilt hebben, dan kunnen wij dat ook leveren

Bekijken

Wanneer u geinteresseerd bent in onze producten, neem dan contact met ons op en wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs.