Horrengaas

Overroll Ineteriors kan horren leveren welke voorzien zijn van diverse soorten gaas. Naast standaard grijs of antraciet horrengaas kunnen we ook Transpatec, Transpatec pollengaas en Petscreen leveren.

Transpatec

Transpatec gaas is gemaakt uit hightech vezels en is bijna onzichtbaar. Transpatec ventileert tot bijn 40% beter dan standaard horrengaas. Het gaas is voorzien van een coating, zodat het bij regen en wind zichzelf reinigt. Het gaas is door een speciale weeftechniek scheurvast en daardoor sterker dan standaard horrengaas.

Transpatec Pollenwerend

Door het hier bovengenoemde Transpatec een speciale behandeling te geven en een nog fijnere weeftechniek toe te passen houdt het gaas tot zeker 90% van de pollen tegen. U kunt hierdoor nog steeds uw slaapkamer venitleren, zonder dat de pollen en muggen u tot last zijn.

Petscreen.

Petscreen is gaas dat wel 7 keer sterker is dan standaard gaas en hierdoor perfect voor hordeuren waar kinderen en huisdieren doorkomen.

Wanneer u geinteresseerd bent in onze producten, neem dan contact met ons op en wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs.