Raamdecoratie

Raamdecoratie

Duettes passen in elk interieur

Duette passen overal

De Duettes zijn met hun diverse stoffen en afmetingen van 25, 32 en 64 mm zijn ze in elk interieur toe te passen. De Duettes zijn in ieder gewenste stand te openen. De Duettes hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze ook een energiebesparende functie hebben.

Bekijken

Inbetween gordijnen

Inbetween Gordijen

Bekijken

Aluminium jaloezieën

Jaloezieën met een hoogwaardig design en toepasbaar in elke ruimte

Aluminium jaloezieen

De jaloezieën zijn in meerdere materialen leverbaar en zijn op meerder mogelikheden te monteren. Er kan gekozen worden uit een arsnaal van meer dan 240 kleuren De jaloezieën zijn in elk type interieur in te passen, maar ze ook afgestemd op de verschillende type gebruik en ruimtes.

Bekijken

Gordijnen

Gordijnen, de basis voor het raam

Overgordijnen

Gordijnen zijn sfeermakers én heel functioneel in uw interieur. Met de gordijnen uit onze collectie heeft u ruim keus. Combineer gordijnen met zonwering en u heeft ‘the best of both worlds’.

Bekijken

Paneelgordijnen

Bekijken

Plisségordijnen

Zowel de plisségordijnen als de Duettes bedient u met een of twee handgrepen.

Bekijken

Rolgordijnen een strakke designklassieker

Afgestemd op uw interieurwensen, maar ook afgestemd op type ruimte en gebruik. Zo zijn er vocht- en schimmelwerende screenstoffen welke ideaal zijn voor badkamer of keuken.

Bekijken

Verduisterende gordijnen

Bekijken

Versus gordijnen

Bekijken

Vouwgordijnen

Kiest u voor vouwgordijnen, dan kiest u voor haute-couture confectie. U heeft de keuze uit vele soorten stoffen. Van transparante tot verduisterende stoffen en tot wel 4,5 meter breed. Met onze vouwgordijnen heeft u echte sfeermakers in huis.

Bekijken