Duette

past overal

Duettes passen in elk interieur

Duettes zijnoveral te plaatsen & in elke gewenste stand te openen en met zijn unieke honingraatstructuur, geschikt voor vrijwel elk type raam. De Duettes zijn te leveren  in drie plooibreedtes. De breedtes zijn 25, 32 en 64 mm.

Transparante Duettes

De duetetes zorgen voor gedimd daglicht, welke vrij de kamer kan binnen komen. Er kan op een normale manier naar buiten gekeken worden en van buitenaf naar binnen worden alleen contouren waargenomen,  .

Duettes Shades

Semi-transparante Duettes

De semi-transparante duettes zorgen voor privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van uw stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen en 's avonds kan door het tegenlicht contouren worden waargenomen

Duettes Shades

Verduisterende Duettes

Er zijn ook diverse stofsoorten voor duettes welke een verduisterende werking hebben en uiterst geschikt zijn voor slaapkamers

Duettes Shades

Duettes zijn verschillend te openen

De Duettes zijn vrijwel overal toespasbaar en op verschillende manieren te openen. Hierdoor zijn de Duettes erg functioneel. De duettes zijn op de volgende manieren te openen: 

  1. Top-down: De stof schuift van bovenaf naar beneden 
  2. Top-down bottom-up: Zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijv. ooghoogte.
  3. Top-down met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden.
  4. Bottom-up met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden.

Elektrische bediening

De Duettes kunnen eenvoudig bediend worden met een handzender. Wanneer er zich geen aansluitpunten nabij de Duettes bevinden, dan kunnen de Duettes ook zonder bedrading aangesloten worden. Als er meerder Duettes in één ruimte bevinden, dan is het mogelijk om deze met één handzender te bedienen.. 

Isolerend

De Duettes hebben een honingraatstructuur en zorgen voor een uitstekende isolerende werking. Door de honingraatstructuur onstaat er stilstaande luchtlaag binnen de gordijnen en hierdoor ontstaat een isolerende werking en kan het voor een behoorlijke energie besparing zorgen.