Gordijnen

Gordijnen zijn sfeermakers én heel functioneel in uw interieur. Met de gordijnen uit onze collectie heeft u ruim keus. Combineer gordijnen met zonwering en u heeft ‘the best of both worlds’.

Overgordijnen

Bepaal uw soort gordijn

Welk gordijnen passen het beste bij u?

In-between gordijnen

Inbetween gordijnen
Deze gordijnen zijn ook bekend als transparant, semi-transparante of glasgordijnen. Mooi met verduisterende zonwering te combineren.

Overgordijnen

Overgordijnen
Mooi met zowel (semi-) transparante als verduisterende zonwering te combineren

Verduisterende gordijnen. 

Verduisterende overgordijnen
Mooi met zowel (semi-) transparante te combineren. Met een voering zullen uw gordijnen nog beter warmte en geluid isoleren en de akoestiek in uw interieur veel aangenamer maken.

Foto volgt.. Versus® gordijnen. 2-in-1 wavegordijn, transparant en verduisterend in 1.

Linnen en linnenlook

Linnen is niet meer weg te denken in het interieur; 100% linnen of linnenlook. In onze collectie vindt u gordijnen in linnenlook en met een vleugje linnen. Maar ook gordijnen van 100% linnen.

Laat uw gordijnen voeren

Niet alle overgordijnen zijn verduisterend van zichzelf, al is de dikke stof vaak al wel ideaal om privacy te garanderen. Laat de stof van uw voorkeur teveel licht door, bijvoorbeeld in de slaapkamer? Dan hoeft dat geen probleem te zijn. Wij kunnen het overgordijn gewoon voeren met een verduisterende stof. Daarnaast geniet u in de zomer van een koel huis terwijl de ruimtes in de winter lekker warm blijven.