Knikarmschermen

Overroll Interiors beschikt over een uitgebreide gamma aan knikarmschermen, waarbij we bijna altijd kunnen voldoen aan de wensen van de klant. U moet dan denken aan kleuren, montage en bediening. De knikamrschermen worden door middel van een vrijdragende constructie opgehangen, waardoor er geen extra steunen noodzakelijk zijn en u kunt genieten van een optimale leefruimte. De knikarmschermen kunnen geleverd worden tot een diepte van ca. 3,50 meter 

Doeken

Er kan gekozen worden uit diverse soorten en kleuren doeken. We kunnen u verschillende doeksoorten als acryl, sunsilk, sunvas en glasvezel bieden. Er bestaan doeken met wel 200 verschillende kleuren. De doeken kunnen uni kleur hebben, maar ook banen van verschillende kleuren. Elk doek is verschillend in filtering, verduistering en temperatuurtregeling. De doeken worden bewerkt via de standaard naaitechniek, maar kan ook verlijmd worden. De voordelen van verlijmen zijn dat de garens niet doorslijten, minder wafelvorming, geen lekkage op de naden, een betere verbinding en een gladder doek.

Kap of cassette

Het doek zit om een rol gewikkeld welke in gesloten toestand altijd verborgen zit in een kap of een (semi) gesloten cassette met verschillende vormgevingen.

Bediening

Onze knikarmschermen kunnen door middel van een slinger handmatig bedient worden, maar ook elektrisch door middel van een afstandbediening of met uw smartphone waarbij het zelfs mogelijk is om uw knikarmscherm te bedienen als u van huis bent.